Изработка на рекламни уеб банери, цени

Статични и анимирани /флаш/ банери

Винаги забавни, интересни и провокативни банери за Уеб Вашата реклама!

Банерът е един от най-успешните начини чрез графично представяне в няколко сцени на промоции или стоки да привлечете вниманието на посетителите в даден сайт. Срещали сме ги навсякъде в интернет, някои от тях са грабвали вниманието ви, други сте игнорирали, а трети са били толкова досадни, че със сигурност са изпитвали нервната ви система до там, че да скръцнете със зъби и да напуснете сайта. От това как е изработен банера зависи дали ще привлечете нови посетители или ще хвърлите просто така пари на вятъра. За тази цел ние изработваме задължително въздействащи, забавни и интересни банери, така че да дадат най-добър резултат.

Отмина времето, когато цените за изработка на банери бяха непосилна задача за малките и средни фирми. Ама в тази криза няма накъде, всички рязко смъкваме цените, за да предложим евтини банери. Сега ще си кажете, че е за сметка на качеството, да ама НЕ познахте! Е, ще лишим нашите момичета и момчета от някоя друга глезотийка, но какво пък, нали ще можем да работим заедно.

Консултирайте се с уеб сайтовете рекламодатели, където ще поставите вашият банер за изискваните размери, местоположения и размер на файла. В случай, че ще поставяте банера във вашия сайт, сами преценете необходимите ви размери, а ако не можете сами ние ще ви помогнем в избора. Няма да е излишно, ако имате някаква идейка как да изглежда банера и да я споделите с нас, но ако нямате, какво пък ние ще помогнем.

Повтаряме се, но все пак - за редовни клиенти и количества винаги правим ОТСТЪПКИ!

Хайде, стига толкова писане и да преминем напред, малко по-надолу има кратка, но съществена информация за типовете банери и цени, а от вас се иска само изберете нужния ви тип и да поръчате. В случай, че се затруднявате най-отдолу в сайта сме ви оставили телефони, скайп, имейл и чат за да се свържете с нас. Дано скоро не се измисли нещо ново, че мястото ни няма да стигне :)

Статични банери

Представляват неподвижно (статично) изображение на един продукт или съвкупност от стоки и промоции, включващи също рекламни текстове или послание. Липсата на програмиране при изработката им ги прави с цена чувствително по-ниска от останалите типове банери. Този тип банери се използват все по-рядко в предвид ограниченията, които предлагат. Използват се предимно от фирми, които целят с по-малко отделени средства за реклама да промотират дадени стоки или услуги.

Изработка на: Минимална цена (с вкл. ДДС)
Статичен банер (до 2 работни дни) 20 лв.
Статичен банер (експресна поръчка) 40 лв.

Анимирани / флаш банери

Този тип банери са за предпочитане в предвид повечето възможности, които предлагат. За едно рекламно място вие можете да поставите повече промоции или продукти, както чрез специфични способи да провокирате вниманието на потребителите. Срещали сте ги в почти всички сайтове, като обикновенно се изработват на флаш и по-рядко във формат gif. Могат да включват, звуци, анимации и видео, което ги прави доста привлекателни и интерактивни.

Изработка на: Минимална цена (с вкл. ДДС)
Анимиран банер (до 3 работни дни) 40 лв.
Анимиран банер (експресна поръчка) 80 лв.

Динамични банери

Предлагат възможност при всяко презареждане на страницата на позициите за банери да се зареждат други с различно съдържание по предварително зададен списък или на произволен ротационен принцип без ограничение в броя показвания. Възможно е да се съчетае употреба на статични и анимирани банери, което дава шанс да представите максимална част от Вашето продуктово портфолио.

Стандартни размери на банери

Посочените размери в таблицата са препоръчителни, но работим и по индивидуални изисквания на клиента.

Стандартни размери на банери в пиксели Изглед
300 x 250 Среден правоъгълник
250 x 250 Kвадрат
240 x 400 Вертикален правоъгълник
336 x 280 Голям правоъгълник
180 x 150 Правоъгълник
468 x 60 Дълъг банер
234 x 60 Половин банер
88 x 31 Микролента
120 x 90 Бутон вариант 1
120 x 60 Бутон вариант 2
120 x 240 Вертикален банер
125 x 125 Квадратен бутон
728 x 90 Водещ стенд
160 x 600 Широк небостъргач
120 x 600 Небостъргач
300 x 600 Половин страница